Protein Tozu Sonucu Felç Kalan Hüseyin'in Hayalleri Yarim Kaldi

Adana’da gittigi spor salonunda kullandigi protein tozu nedeniyle felç kalan Hüseyin’in, 1 ay gittigi fizik tedavinin ardindan maddi yardimin kesilmesi nedeniyle ayaga kalkma hayali yarim kaldi.

Protein Tozu Sonucu Felç Kalan Hüseyin'in Hayalleri Yarim Kaldi
Anne ve babasi yillar önce bosanan ve 1 yasindan bu yana anneannesi Selma Öztas (70) ile yasayan 19 yasindaki Hüseyin Ömer Ugurludogan, asker olma hayaliyle kilo almak için geçen Temmuz ayinda spor salonuna kaydoldu. Iddiaya göre, spor salonu çalisanlari Ugurludogan’a kilo almasini hizlandirmak için protein tozunu önerdi. Yaklasik 13 gün boyunca protein tozu kullanan Ugurludogan, 14. gün fenalasarak hastaneye kaldirildi.

Hastanede yapilan tetkikler sonucu Öztas’a torununun kullandigi protein tozunun beynine zarar verdigi ve bu nedenle felç kaldigi söylendi. Torunu yataga bagimli kalan anneanne, gözyaslariyla yardim istedi. Ihlas Haber Ajansi’nin Agustos ayinda yaptigi haberin ardindan hayirsever bir vatandas, tedavi için gereken parayi özel hastaneye ödeyerek tedavi sürecinin baslamasina vesile oldu. 1 ay fizik tedavi gören Hüseyin Ömer’in maddi yardimin devam etmemesi nedeniyle tedavisi de yarim kaldi.

“Herhangi bir teshis konulmadi”

Aileye yardim eden Ogün Sever Okur ise ailenin engelli raporu için herhangi bir girisimde bulunmadigini söyledi.

Okur, “Hüseyin fizik tedavi almis ama sadece 1 ay. Ondan sonra herhangi bir degisiklik yok hala ayni yataga bagli. Hüseyin’in hayalleri yarim kaldi. Gerçekten yardima ihtiyaci var. En kisa zamanda insallah bir yardim ulasir. Rahatsizligina herhangi bir teshis konulmadi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA