Sungurlu Adalet Ormanina 300 Fidan Dikildi

Milli Agaçlandirma Günü kapsaminda Sungurlu Cumhuriyet Bassavciligi ve Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlügü isbirligi ile Adalet Ormani’na fidan dikim etkinligi düzenlendi.

Sungurlu Adalet Ormanina 300 Fidan Dikildi
Sungurlu Adliyesi tarafindan olusturulan ve önceki yillarda da fidan dikimleri yapilan Adalet Ormanina Çorum Orman Isletme Müdürlügünden temin edilen 300 adet sedir çami dikilerek toprakla bulusturuldu.

Sungurlu Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Çepni etkinlik öncesi yaptigi konusmada, “Dogamiz, çevremiz, havamiz kirleniyor, en önemlisi su kaynaklarimiz azaliyor, bunlarla mücadele etmenin en önemli yolu fidan dikimi yapmak. Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlügümüzün organizasyonu ile bugün fidan dikim etkinligi gerçeklestirecegiz. Bu yil içerisinde ülkemizin degisik yörelerinde birçok orman yanginlari meydana geldi, biz de elimizden geldigince fidan dikimi yaparak ormanlarimizin artirilmasina gayret ediyoruz. Fidan dikimi sonrasinda fidanlarin bakimi da dikim kadar önem arz etmektedir. Fidan dikim etkinliginin organizasyonunda emegi geçenlere ve dikime katilan herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Etkinligine Sungurlu Kaymakami Fatih Görmüs, Sungurlu Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Çepni, Adalet Komisyonu Baskani Murat Çirit, Sungurlu Belediye Baskan yardimcisi Mükremin Dagasan, Sungurlu ve Alaca Adliyesinde görevli Hakim ve Cumhuriyet Savcilari, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, Ceza Infaz Kurumu Müdürü Nami Kars, Ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci, Ilçe Müftüsü Ibrahim Köksal, Kizilay Sungurlu Temsilcisi Ibrahim Çirakoglu, Sehit ve Gaziler Dernegi Baskani Seyfi Keyvanoglu, Sungurlu MYO Müdürü Bugra Bagci, Gençlik Merkezi Müdürü Esat Bagci, Tapu Kadastro Müdürü Ergün Karakuloglu, Gençlik Spor Ilçe Müdürü Mehmet Aktas, Mal Müdürü Ahmet Kizilarslan, Adliye ve Denetimli Serbestlik personeli katildi.

Kaynak: İHA