Ehliyetsiz Sürücünün Babasi, Ogluna Isyan Etti Açiklamasi 'Verin Bir Tabancada Ben Sikayim Yada Sik Beni Öldür'

Bursa’nin Inegöl ilçesinde uygulama yapan trafik ekiplerinin durdurdugu aracin sürücüsü ehliyetsiz çikti. Sürücü gencin babasi, ogluna isyan etti. Sürücü Berat K.(25)’ya ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai islem uygulandi.

Ehliyetsiz Sürücünün Babasi, Ogluna Isyan Etti Açiklamasi 'Verin Bir Tabancada Ben Sikayim Yada Sik Beni Öldür'
Inegöl Emniyet Müdürlügü ekipleri Ahmet Türkel Çevre yolu üzerinde sürücülere yönelik uygulama yaptilar. Uygulama sirasinda süphelenilen 38 RV 828 plakali otomobil durduruldu. Araçtaki sürücü ve 3 yolcu genç, araçtan indirildi. Ekipler sahislar üzerinde arama yaptilar. Sahislardan Soner U.(25) üzerinde uyusturucu kullanim aparati ve ruhsatsiz tabanca ele geçirildi. Yapilan incelemede sürücü Berat K.(24)’nin sürücü belgesinin olmadigi tespit edildi. Sürücü gence ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 699 TL cezai islem uygulandi.

Uygulama noktasina gelen sürücünün babasi Osman K., ogluna isyan etti. Baba Osman K., "Ne yapayim oglum ben simdi. Verin bir tabancada ben sikayim yada sen sik öldür beni. Nedir bu rezillik. Yeter burama geldi ya. Ben de insanim oglum. Can tasiyoruz, tas degil ya." dedi.

Sürücü ve üzerinden tabanca ile aparat çikan Soner U. Ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü.
Kaynak: İHA