Mugla'da Bensu Narli'yi Öldürdügü Iddia Edilen Erkek Arkadasi, Müebbet Hapisle Cezalandirildi

Mugla'nin Milas ilçesinde, tartistigi kiz arkadasi 23 yasindaki Bensu Narli'yi evinde av tüfegiyle vurarak öldürdügü iddiasiyla yargilanan sanik Serhat K, müebbet, Emircan D. ise "cinayete yardim etmek" suçundan 11 yil hapse mahkum edildi.



Bodrum Agir Ceza Mahkemesindeki karar durusmasina, tutuklu saniklar Serhat K. ile Emircan D, Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi (SEGBIS) üzerinden katilirken, taraf avukatlari salonda hazir bulundu.

Salgin nedeniyle durusma salonuna az sayida kisi alindi.

Saniklarin ve taraf avukatlarinin son beyanlarinin alinmasinin ardindan kararini açiklayan mahkeme heyeti, sanik Serhat K'nin "kasten öldürme" suçundan müebbet hapsine karar verdi. Diger sanik Emircan D. ise "cinayete yardim etmek" suçundan indirim hükümleri uygulanarak 11 yil hapis cezasina çarptirildi.

Milas'ta tartistigi kiz arkadasi Bensu Narli'yi 12 Mart 2021'de tüfekle öldürdügü iddia edilen Serhat K. ile ona yardim ve yataklik ettigi ileri sürülen Emircan D, polis ekiplerinin çalismasi sonucu gözaltina alinmisti. Zanlilar çikarildiklari sulh ceza hakimligince tutuklanmisti.

Kaynak: AA