Bensu'nun Katilinin Cezasi Belli Oldu

Mugla’nin Milas ilçesinde Bensu Narli’yi av tüfegi ile öldüren sanik müebbet hapis cezasina çarptirilirken, saniga yardim ettigi iddia edilen arkadasina ise 11 yil hapis cezasi verildi.

Bensu'nun Katilinin Cezasi Belli Oldu
Olay, geçen 12 Mart günü Milas’in Aydinlikevler Mahallesi Tanyeri Sokak’ta meydana geldi. Aksam saatlerinde 23 yasindaki Bensu Narli arkadasi ile oturdugu sirada eski erkek arkadasi oldugu iddia edilen 25 yasindaki Serhat Kantas, eve gelip kapiyi çaldi. Kapiyi açan Bensu Narli ile Serhat Kantas, konusmaya basladi.

Kisa süre sonra Bensu’dan su isteyen Serhat Kantas, Bensu su almaya gidince yaninda getirdigi ve kapinin yan tarafina sakladigi tüfegi çikardi. Kantas, Bensu’yu geri döndügünde tüfekle gögsünden vurdu. Evde bulunan Narli’nin arkadasi silah sesini duyunca kapinin oldugu yere kostu. Arkadasini kanlar içinde yerde görünce saglik ekiplerinden yardim istedi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari kontrollerde Bensu’nun hayatini kaybettigini belirledi.

Olayin ardindan kayiplara karisan katil zanlisi Serhat Kantas ile Kantas’a yardim ve yataklik ettigi iddia edilen Emircan D. adli sahis yakalanarak gözaltina alindi. 2 süpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklandi. Bensu Narli ise Milas’in Güllük Mahallesi’nde topraga verildi.

Olayla ilgili karar durusmasi Bodrum Agir Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Durusmaya tutuklu saniklar Serkan Kantas ile Kantas’a yardim ve yataklik ettigi iddia edilen arkadasi Emircan D. SEGBIS araciligi ile katildi.

Mahkeme heyeti katil zanlisi Serkan Kantas’a kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezasi verdi. Emircan D.’ye ise 11 yil hapis cezasi verilirken bu cezada indirim hükümlerinin uygulanacagi kaydedildi.
Kaynak: İHA