Bakan Özer, Ingiltere Büyükelçisi Chilcott'u Kabul Etti

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Ingiltere Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakan Özer, Ingiltere Büyükelçisi Chilcott'u Kabul Etti
Milli Egitim Bakani Özer, Ingiltere Ankara Büyükelçisi Chilcott ve beraberindeki heyeti kabul etti. Bakanlik görüsmeye iliskin yaptigi yazili açiklamada, “Türkiye ile Ingiltere arasinda egitim alaninda yürütülen ve yapilmasi planlanan yeni is birliklerine dair çalismalar hakkinda görüs alisverisinde bulunuldu. Toplantida ayrica ögretmenlerin mesleki gelisimi kapsaminda yürütülen English Together projesi gibi çalismalar da ele alindi” denildi.

Açiklamada, “Bakan Özer, Büyükelçi Chilcott ve heyetinin ziyaretinden memnuniyet duydugunu belirterek Türkiye ile Ingiltere arasindaki is birligini degerlendirmek üzere yeni dönemde tekrar bir araya geleceklerini belirtti.

Büyükelçi Dominick Chilcott ise kendilerini kabul ettikleri için Bakan Özer’e tesekkür etti ve Bakanlik görevine getirilmesinden dolayi Özer’i tebrik etti” denildi.

Görüsmede Bakan Yardimcisi Ahmet Emre Bilgili ve Petek Askar ile AB ve Dis Iliskiler Genel Müdürü Burcu Eyisoy Dalkiran, Ögretmen Yetistirme ve Gelistirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Özel Ögretim Kurumlari Genel Müdürü Abdullah Süslü de yer aldi.
Kaynak: İHA