Uluslararasi Katilimli Dijital Konferansta Düzce Üniversitesi Modeli Masaya Yatirildi

Düzce Üniversitesi tarafindan hayata geçirilen üniversite ile sanayi isbirligi modeli, Türkiye Solunum Arastirmalari Dernegi tarafindan organize edilen uluslararasi katilimli kongrede masaya yatirildi.

Uluslararasi Katilimli Dijital Konferansta Düzce Üniversitesi Modeli Masaya Yatirildi
Türkiye Solunum Arastirmalari Dernegi (TÜSAD) tarafindan her yil yapilan yillik solunum kongresi pandemi sebebiyle bu yil online ortamda gerçeklestirildi.

"Solunum2021 Dijital" olarak yapilan kongreye, ulusal ve uluslararasi gögüs hastaliklari alaninda önde gelen isimlerin yani sira çok sayida dinleyici katildi.

29 Ekim- 3 Kasim tarihleri arasinda devam eden kongrenin 3. gününde Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, gögüs hastaliklarinda maliyet analizleri ve arastirma fonlari konulu konferansa baskanlik yapti. Prof. Dr. Balbay, katilimcilara ayrica Türkiye ve dünyaya rol model olan üniversite-sanayi isbirligini de anlatti. Çesitli örnekler vererek modelin isleyisi hakkinda katilimcilara bilgiler veren Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, üniversite ile sanayi kuruluslarinin isbirligi içinde yaptigi çalismalarda alinan basarili sonuçlari da aktardi.
Kaynak: İHA