Dünürü Tarafindan Öldürülen Sahis Topraga Verildi

Kirsehir’de, dünürünü öldürüp ailesini de yaralayan zanli, emniyetteki islemlerin ardindan adli mercilere sevk edildi. Öldürdügü dünürü ise topraga verildi.

Dünürü Tarafindan Öldürülen Sahis Topraga Verildi
Kirsehir’de, Çukurçayir Mahallesinde meydana gelen olayda, dünürler arasinda kavga çikmis, çikan kavgada A.Ç. tüfekle vurularak öldürülürken S.Ç., (62) ve kizi E.Ç. ise (41) de agir yaralanmisti. Hayatini kaybeden A.Ç.’nin cenaze namazi, ögle namazini müteakip Çukurçayir Mahalle Caminde kilindi. Kilinan namazin ardindan A.Ç., mahalle mezarligina defnedildi. Olayin ardindan yaralanan S.Ç., (62) ve kizi E.Ç.’nin (41) ise Kirsehir Egitim Arastirma Hastanesinde tedavileri sürüyor.

Öte yandan, dünürü A.Ç’yi öldüren, 2 kisiyi de agir yaralayan süpheli R.A., emniyetteki islemlerin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Olay, R.A’nin (62), henüz bilinmeyen bir nedenle dünürleri ile tartismaya baslamasi sonrasi meydana gelmis yasanan tartismanin büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan R.A., tüfekle ates ederek S.Ç., (62) ve kizi E.Ç. (41) agir yaralanirken, S.Ç.’nin esi A.Ç.’yi de öldürmüstü. Tekrar olay yerine gelen süpheli R.A., kovalamaca sonucu polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alinmisti.
Kaynak: İHA