Kurtulmus Açiklamasi 'Z Kusagi 'AK Parti'ye Oy Vermeyecek' Diye Algi Olusturmaya Çalisiyorlar'

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, “Gençler üzerinde bir algi olusturmaya çalisiyorlar. Diyorlar ki; ‘Z kusagi AK Parti’ye oy vermiyor.’ Yapilan bütün kamuoyu arastirmalari ortada, kendi yaptiklari arastirmaya baksinlar, açik ara AK Parti öndedir” dedi.

Kurtulmus Açiklamasi 'Z Kusagi 'AK Parti'ye Oy Vermeyecek' Diye Algi Olusturmaya Çalisiyorlar'
AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, partisinin Genisletilmis Il Danisma Toplantisi’na katildi.

AK Parti Ordu Il Baskanliginca, Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantida konusan Kurtulmus, il danisma meclisi toplantilarinin, hem bir araya gelme vesilesi oldugunu, hem partinin coskusunu ve gücünü gösterme vesilesi oldugunu, hem de ayni zamanda istisare etme toplantilari oldugunu söyledi.



“Türkiye hem büyümeye devam ediyor, hem de tüm meseleleri çözmek için gayret gösteriyor”

Türkiye’nin, terörle mücadelede DEAS, PKK ve FETÖ ile en etkin sekilde mücadele ederken, pandeminin de agir sartlarina ragmen hafif bir duraksamanin ardindan bu yilin ikinci çeyreginde yüzde 21,4 büyüyecek kadar güçlü bir ekonomiye sahip olduguna deginen Kurtulmus, “Türkiye ayni zamanda bu süre içerisinde kapasite kullanim alanlari üzerinden yüzde 50’nin üzerinde artislar saglamistir, ihracatta önemli rekorlar kirmistir. Bu zor sartlar içerisinde dünyanin yasadigi bu zor sartlara ilaveten, bölgenin ve Türkiye’nin yasadigi sartlara ragmen Türkiye hiçbir meseleyi ertelememis, hiçbir meseleyi ötelememis, bu meselelerin hepsini çözmek için gayret ve mücadele etmistir” dedi.



“Z Kusagi AK Parti’ye oy vermiyor diyerek algi olusturmaya çalisiyorlar”

Konusmasinin devaminda, kamuoyunda genç kusagin AK Parti’ye oy vermeyecegi yönünde algi olusturulmaya çalisildigina dikkat çeken Kurtulmus, “Biz insanlari, Z kusagi veya farkli bir kusak olarak ayirt etmiyoruz. Bizim için sorumluluk sahibi insanlar vardir, sorumlulugu olmayan insanlar vardir. Bizim, gelecegin büyük Türkiye’sini kurmak gibi bir hedefimiz ve gayemiz var. Bu istikamette yürümeye devam edecegiz. Gençler üzerinde bir algi olusturmaya çalisiyorlar. Diyorlar ki; ‘Z kusagi AK Parti’ye oy vermiyor’ diyorlar. Yapilan bütün kamuoyu arastirmalari ortada, kendi yaptiklari arastirmaya baksinlar. 18-20 yas kusaginda Türkiye’de birinci parti açik ara farkla AK Parti’dir. Eksigimiz var, bu nedenle gençlerimizin meselelerine daha fazla egilecegiz” seklinde konustu.

Programa, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Senel Yediyildiz, Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, ilçe belediye baskanlari, ilgililer ve partililer katildi.

Kaynak: İHA