Kurtulmus Açiklamasi 'Bizim Hedefimiz Yeniden Güçlü Türkiye'yi Kurmaktir'

Yaklasik bir yil önce hizmete giren Fatsa Belediyesi yeni hizmet binasinin resmi açilisi AK Parti Genel Baskan Vekili Numan Kurtulmus’un da katilimiyla görkemli bir törenle gerçeklesti.

Kurtulmus Açiklamasi 'Bizim Hedefimiz Yeniden Güçlü Türkiye'yi Kurmaktir'
Kurtulmus açilista yaptigi konusmada Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar’in “Görevden Degil Gönülden” sloganini çok begendigini ifade ederek, “Bir isi görev olsun diye yaparsaniz o biraz memur isi olur ama gönülden yaparsaniz vatandasimizin gönlünü almak için yaparsaniz kendi gönlünüzün kapisini vatandasa açarsaniz hem yapilan hizmetler dolayisiyla memnuniyet çok yüksek olur” dedi.

Açilisa, AK Parti Genel Baskan Vekili Numan Kurtulmus’un yani sira Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Senel Yediyildiz, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakami Ömer Lütfi Yaran, AK Parti Ordu Il Baskani Halit Tomakin, MHP Ordu Baskani Naci Sanlitürk, Saadet Partisi Ilçe Baskani Ismail Koçan, çevre ilçe belediye baskanlari, resmi kurum müdürleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Hedefimiz Fatsamizi gelecek vizyonuna ulastirmak

Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar ise konusmasinda, “Fatsa’da yasayan herkesin evi olan geleneksel mimarimizi yansitan, çevreye duyarli teknik özellikleriyle, Fatsa’ya ve Fatsaliya daha kaliteli hizmet sunmamiza vesile olan, Yeni Belediye hizmet binamizin açilisina hos geldiniz, sefalar getirdiniz. Milletimizin Allah devletimize zeval vermesin duasinin gerisindeki en önemli vesileden biri de ihtiyaç duydugunda kendisine sahip çikacak bu tür kurumlara olan güvenidir, itimadidir. Bu güvene ve itimada sahip olan Güçlü Devletimizin kurumlarindan biri olan Belediyeler, Halkin her sorununda müracaat ettigi, sorununa çözüm aradigi, nice umudun - nice duanin kapisidir. Insanligin hayrina ve milletimizin gelecegine adanmis ömrü ile halkimizin müsterek degerlerine duydugu saygi, Dünyadaki tüm mazlum insanlarin umudu olan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan önderliginde ve liderliginde; Genel Baskan Vekilimiz, Valimiz, Büyüksehir Belediye Baskanimiz, Milletvekillerimiz, Ak Parti Il Baskanimiz, ilçe baskanimiz ve hemsehrilerimiz ile olusturdugumuz birlik - beraberlik ve uyum sayesinde çok daha güçlü bir Türkiye, Ordu ve Fatsa olusturacagiz. Ben, Fatsa Belediye Baskani olarak, dahasi bir Fatsali kardesiniz olarak; Fatsa’miza hizmet etmis, tas üstüne tas koymus herkese samimi duygularimla sükranlarimi sunuyor, tesekkür ediyorum. Fatsa Belediyemiz görkemli bir binaya kavustu. Ancak binanin görkemi ve ihtisami tek basina bir sey ifade etmiyor. Aslolan, Fatsa’mizi gelecek vizyonuna hazirlayarak hak ettigi gelismislik seviyesine ulastirmaktir. Bizim canla basla 24 saat esasli çalismaktaki gayemiz tam da budur. Aslolan, halkimiza hizmet etmek, adalet ve hak’ki savunmak, yoksula, yetime ve muhtaca el uzatip gönül kapilarini aralamak ve hayir dualarini almaktir. Yeni hizmet binamizin bizlerden sonra da görev yapacak Fatsa sevdalisi arkadaslarimiza, Fatsa’miza ve halkimiza hayirli ugurlu olmasini diliyor, açilismizi onurlandiran kiymetli büyüklerimize ve misafirlerimize sükranlarimi sunuyorum” diye konustu.

Açilista son konusmayi yapan AK Parti Genel Baskan Vekili Numan Kurtulmus da Fatsa’nin son yillarda almis oldugu hizmetler sayesinde eksiklerini tamamlamis olan bir ilçe oldugunu belirterek, “Ilçe belediye binamizin burada yapilmis olmasi, böylesine muhtesem bir binanin kapisini çalacak herkese hizmet verecek olmasi sadece belediyecilik hizmetleri bakimindan degil, sehrin degerini artirmasi bakimindan da önemlidir. Bizim hedefimiz yeniden güçlü Türkiye’yi kurmaktir. Her alanda ekonomisi ile siyaseti ile egitimi ile sagligiyla yerel yönetimleri ile çok güçlü bir Türkiye’yi kurmak mecburiyetindeyiz. Güçlü ve büyük ülkeler güçlü sehirlerden olusuyor. Burada bir slogan gördüm, hosuma gitti. ‘Görevden degil, gönülden’. Bir isi görev olsun diye yaparsaniz o biraz memur isi olur ama gönülden yaparsaniz vatandasimizin gönlünü almak için yaparsaniz kendi gönlünüzün kapisini vatandasa açarsaniz hem yapilan hizmetler dolayisiyla memnuniyet çok yüksek olur hem de islerinizi daha kolay bir sekilde yaparsiniz. Hizmeti toplumun bütün kesimlerine yaparsiniz. Yapilan hizmetler san söhret olmak için yapilan hizmetler degildir hele görevimi yapayim diyecek isler hiç degildir. Bu isler halkin duasini kazanmak Allah’in rizasini kazanmak için yapilirsa yöneticiye güç verir motivasyonunu arttirir. Bu hizmet binamizin görevden degil gönülden, ben de bu sözü zihnime yazdim, güzel bir slogan. Hakikaten gönülden bu hizmetleri yapacagiz. Allah’in izniyle halkin duasini da kazanacagiz. Hepimizin görevi bu vatani daha ileriye götürmektir. Fatsa’da bize son seçimde verilen destek son yapilan anketlerde Fatsa’daki memnuniyet orani seçimde aldigi oy oranindan daha yüksek. Demek ki vatandasimiz takdir etmesini biliyor. Bundan sonra bizim kadrolarimizin en önemli isi girmeyi basardiklari gönüllerden düsmemeyi basarmaktir. Gönül’e girmek çok zordur, çaba ister vakit ister, enerji ister, emek ister. Onun için 2023’e giden yolda bizim için kilit burasidir. Gönülden düsmemek ise çok zor bir istir. Onun için gönlüne girdigimiz vatandasin gönlünden düsmemeyi basaracagiz. Henüz gönlünü alamadigimiz vatandasin gönlüne girmeyi basaracagiz. Allah’in izniyle gönüllere girdikten sonra insanlarin zihinlerinde yer edebiliriz. 2023 Türkiye siyaset tarihinin en kritik seçimlerinden birisidir. Bu seçimlerde yeniden Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a insallah büyük bir oy oraniyla Cumhurbaskani seçtirmek için simdiden gece gündüz gayretle çalisacagiz ve insallah daha güçlü Türkiye’ye daha müreffeh bir Türkiye’ye ulasmak için gayretimizi siklastiracagiz. Allah yolunuzu açik eylesin. Allah milletimizle olan gönül bagimizi birakmasin” dedi.

Yapilan konusmalardan sonra Ordu Il Müftüsü Dr. Ismail Çiçek tarafindan dua yapildi ve binanin açilis kurdelesi protokol mensuplari tarafindan kesildi.

AK Parti Genel Baskan Vekili Numan Kurtulmus kurdelenin kesilmesinden sonra Belediye Baskanlik makaminda ani defterine günün anisina duygu ve düsüncelerini yadi. Fatsa Belediye Baskani Ibrahim Etem Kibar Numan Kurtulmus’a hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA