Bartinlilar Dernegi'nde Adem Aydeniz Güven Tazeledi

Bartin Ili Yardimlasma ve Kalinma Dernegi 20. Olagan Genel Kurulu’nda Adem Aydeniz yeniden baskan seçilerek güven tazeledi.

Bartinlilar Dernegi'nde Adem Aydeniz Güven Tazeledi
Bartin Ili Yardimlasma ve Kalkindirma Dernegi’nin 20’nci olagan genel kurulu tek liste ile gerçeklestirildi.

11 Kisilik olan yönetim kurulunun 15 kisiye çikarildigi genel kurul sonucunda mevcut Baskan Adem Aydeniz yeniden dernek baskanligina seçildi.

20. Olagan genel Kurulu’n divan baskanligini Bartin Dernekleri Federasyonu Genel Baskani Mehmet Yildiz yapti. Adem Aydeniz, “Dernek olarak zor günlerden geçtik. Allah’in izni ile dernegimizi bir noktaya getirdik. Ama daha çok üyeye ve destege ihtiyacimiz var. Hepimiz elimizi tasin altina koymaliyiz. Dernegimizi ayakta tutmak için mücadele göstermeliyiz. Yoksa benim ve birkaç arkadasimin gücü ile bir yere kadar gidebilir. Ne kadar çok destek ve üye o kadar güçlü bir dernegimiz olur. Destek azalirsa kapiya kilit vurmak zorunda kaliriz. Bu nedenle tüm Bartinli hemserilerimi dernegimize sahip çikmaya davet ediyorum. Zonguldak’ta iller arasinda tam yirmi bin Bartinli sayisi ile öncü ve lideriz. Zonguldak - Bartin birlikteligine, beraberligine de güç vermeye devam edecegiz’’ dedi.

Kongrenin ardindan dernege katkilarindan dolayi Ilker Özübek ve Osman Tutkun’a plaket takdim edildi. Katkilarinin devami dileginde bulunuldu.Kongre sonucunda olusan yeni yönetim kurulu ise söyle:

“Adem Aydeniz, Adem Arabaci, Seyfi Özkaynak, Serhat Ergin, Ercan Çömlek, Celal Kara, Bilal Ugurlu, Bayram Selen, Musa Maskar, Mehmet Yildiz, Fatih Elekçi, Fikret Gülbal, Fikret Uzun, Derya Akbiyik, Ahmet Köse.”
Kaynak: İHA