Antalya Altin Portakal Film Festivalinde 'Iki Safak Arasinda' Filmi Gösterildi

58. Antalya Altin Portakal Film Festivali'nin yarisma filmlerinden "Iki Safak Arasinda" seyirciyle bulustu.

Antalya Büyüksehir Belediyesince, Kültür ve Turizm Bakanliginin katkilariyla düzenlenen festival, film, belgesel gösterimleri ve söylesilerle basladi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda açik havada gerçeklestirilen gösterimlerde davetliler alana, atesleri ölçülerek maske kontrolüyle aliniyor.

Cam Piramit'in yanina kurulan "Yildizlarin Altinda 1" isimli açik hava sahnesinde Ulusal Uzun Metrajli Film Yarismasi kapsaminda "Iki Safak Arasinda" filmi sinemaseverlerle bulustu.

Selman Nacar'in yazip yönettigi filmde Mücahit Koçak, Nezaket Erden, Burcu Gölgedar, Bedir Bedir ve Ünal Silver rol aliyor.

Gösterim öncesi filmin yönetmeni Selman Nacar, oyunculari ve yapim ekinini tanitti.

Nacar, gösterim öncesi yaptigi konusmada, filmin Türkiye’de gösterilmesinden büyük memnuniyet duydugunu belirterek, "Iki yildir aslinda bu ani bekliyoruz ve gerçekten bu filmin arkasinda çok ciddi bir emek var. Film seyirciyle bulustugu anda anlamli oluyor ve sizinle paylasmak için çok bekledik." dedi.

Konusmalardan sonra film gösterimi gerçeklestirildi.

Filmde, sevdigi kizi istemeyi planlayan Kadir, babasinin çalistigi fabrikada is kazasi sonucu ölen isçinin ailesine haberi verme görevini üstlenir ve bu sirada hayatini üstüne kurdugu bütün degerlerin sarsildigini hisseder. Kadir evlenmek istedigi kizin ailesiyle tanismaya gittiginde zihninde hala yasadigi olaylar vardir. Hayatinin eskisi gibi devam edemeyecegini anlayan Kadir, "Iki Safak Arasinda" yasadigi duygu çatismasi ve çeliskilerle bas etmeye çalisir.

Kaynak: AA