Gazze'de, Bin Kur'an-I Kerim Hafizi Için Kutlama Töreni

Israil isgali altindaki Filistin’in Gazze kentinde yer alan Islam Üniversitesi’nde Dar Al Kuran Wa Al-Sunnah Vakfi tarafindan, Kur’an-i Kerim’i ezberleyen bin hafiz için kutlama töreni düzenlendi.

Gazze'de, Bin Kur'an-I Kerim Hafizi Için Kutlama Töreni
Israil isgali altindaki Filistin’in Gazze kentinde, Dar Al Kuran Wa Al-Sunnah Vakfi tarafindan Kur’an-i Kerim’i ezberleyen bin hafiz için kutlama töreni düzenlendi.

Gazze’de yer alan Islam Üniversitesi’nde gerçeklestirilen tören, hafizlarin üniversite binasina yürümesiyle baslarken, törende ögrenciler tarafindan ilahiler ve Kur’an-i Kerim okundu. Yüzlerce hafiz ve birçok kisinin katildigi törende, Dar Al Kuran Wa Al-Sunnah Vakfi Baskani Dr. Abdul Rahman Al-Jamal yaptigi konusmada, Kur’an-i Kerim yürüyüsüne katilanlara tesekkür ederek, bu ögrencilerin Mescid-i Aksa’yi özgürlestirecek kurtulus kusagi olacagini vurguladi. Gazze Seridi’ndeki binlerce çocugun, Kur’an-i Kerim’i ezberlemek için ellerinden geleni yaptigini belirten Al-Jamal, velilere çocuklarini Kur’an-i Kerim’i ezberleten merkezlere göndermeleri çagrisinda bulundu. Konusmasina, bu onurlu sonuç için büyük çaba sarf eden ögretmenlere de tesekkürlerini ileterek son veren Al-Jamal, törenin sonunda Yasama Meclisi eski Baskan Yardimcisi Ahmed Bahr ile Kur’an-i Kerim hafizlarini tebrik etti.
Kaynak: İHA