Tokat'ta Bir Kisinin Biçaklanarak Öldürülmesine Iliskin 5 Süpheli Tutuklandi

Tokat'in Resadiye ilçesinde bir kisinin biçaklanarak öldürülmesiyle ilgili baba, anne ve 3 çocugu tutuklandi.

Bozcali beldesi Büyük Yayla mevkisinde 70 yasindaki Ibrahim Altay'in biçaklanarak öldürülmüs halde bulunmasina iliskin jandarma ekipleri çok yönlü sorusturma baslatti. Jandarma dedektifleri JASAT ve istihbaratçilarin da içinde bulundugu 85 kisilik bir ekip kuruldu. Ekipler, 5 kisiyi gözaltina alarak Ilçe Jandarma Komutanligina getirdi.

Ekipler yaptigi arastirmada, Altay'in iliski yasadigi öne sürülen A.K'nin (46) kocasi S.K. (56) tarafindan yayladaki evlerinde biçaklanarak öldürüldügü bilgisine ulasti. S.K'nin esi A.K, çocuklari E.K. (19), D.K. (22) ve Ö.K'nin (32) cinayete yardim ettikleri belirlendi.

Baba, anne ve 3 çocugu çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Ilçeye bagli Bozcali beldesi Büyük Yayla mevkisinde 20 Ekim Çarsamba aksam vatandaslar yerde hareketsiz yatan 70 yasindaki Ibrahim Altay'i görmüstü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen saglik ve jandarma ekipleri Altay'in çok sayida biçak darbesiyle öldürüldügünü belirlemisti. Olay yerinde yapilan çalismanin ardindan Altay'in cesedi Resadiye Devlet Hastanesi morguna kaldirilmisti.

Kaynak: AA