Adana'da Motosiklet Ile Kamyonet Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Adana’da motosiklet ile kamyonetin çarpistigi kazada 1 kisi ölürken 1 kisi de agir yaralandi. Kamyonet sürücüsü polis merkezine giderek teslim oldu. Ölen kisinin yakinlari kazaya karisan kamyoneti sopayla parçalamaya çalisti.

Adana'da Motosiklet Ile Kamyonet Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali


Kaza, Yüregir ilçesine bagli Süleyman Vahit Caddesi üzerine meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Hasan Samuk (23) kullandigi 01 AID 966 plakali motosiklet ile R.Ü idaresindeki 01 JV 734 plakali kamyonetle çarpisti. Çarpismanin etkisiyle Hasan Samuk ve yolcu konumundaki Halil Çaglar (25) motosikletin üzerinden yola savruldu. Kazayi gören vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali Halil Çaglar’i Adana Sehir Hastanesi’ne kaldirdi. Sürücü Hasan Samuk’in ise olay yerinde hayatini kaybetti.

Hasan’in ölüm haberini alan yakinlari olay yerine akin etti. Kaza yerine gelen yakinlari gözyaslari için de sinir krizi geçirdi. Bazi yakinlari ise ellerinde sopalarla kazaya karisan kamyonete vurarak parçalamaya çalisti.

Hasan’in cesedi otopsisi yapilmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Yarali Halil Çaglar’in ise durumunun agir oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA