Pendik'te Arazi Kavgasinda Amcasini Öldüren Yegenler Yakalandi

Pendik Göçbeyli’de arazi kavgasina karisan 2 aile arasindaki anlasmazlik kanli bitti. Amca ve yegenleri arasindaki arazi anlasmazligi sonucu çikan silahli saldirida 1 kisi hayatini kaybetti, 4 kisi de yaralandi. Silahli saldiriyi gerçeklestiren yegenler I.B. ve S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Silahli saldiri anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Pendik'te Arazi Kavgasinda Amcasini Öldüren Yegenler Yakalandi
Istanbul Il Jandarma Komutanligi, Pendik Ilçe Jandarma Komutanligi sorumluluk sahasinda bulunan Pendik Göçbeyli Mahallesinde silahli saldiri oldugu bilgisini aldi. Olay yerine intikal eden Jandarma ekipleri olay mahallinde arama yapti. Aramalarda; 1 adet av tüfegi, 5 adet bos tabanca fisegi ve 5 adet av tüfegi kartusu bulundu.

Arazi kavgasi 1 cana mal oldu

Görgü taniklarinin ifadeleri ve kamera kayitlarinin incelenmesi sonucunda; olayin miras paylasimi konusunda anlasmazlik yasayan amca Y.B. ile yegeni I.B. arasinda çiktigi tespit edildi.

Olay günü çocuklari ile alisveristen dönen amca Y.B. ve ailesine, aracini park ettigi esnada, yegenleri I.B. ve S.B. tarafindan av tüfegi ile ates edildi.

Olayda; amca Y.B. hayatini kaybederken, çocuklari N.B., K.B., D.B. ve H.B. de yaralandi.

Süphelilerin yakalanmasi için hizla harekete geçen Jandarma ekiplerinin yaptigi takip ve çalismalar neticesinde, I.B. ve S.B. yakalanarak gözaltina alindi. 2 süpheli ifadelerinin alinmasinin ardindan çikarildiklari adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bölgede emniyet tedbirleri arttirildi

Jandarma ekiplerince; olayin ardindan bölgede emniyet tedbirleri arttirilarak, ilerleyen günlerde aileler arasinda benzer olaylara mahal verilmemesi için gerekli önlemler alindi.

Yasanan silahli saldiri ise güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA