Baskan Köse, 2 Buçuk Yilda Hayata Geçirilen Projelerin Sunumunu Yapti

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Mamak’ta iki buçuk yilda hayata geçirilen projelerin sunumunu yapti.

Baskan Köse, 2 Buçuk Yilda Hayata Geçirilen Projelerin Sunumunu Yapti
Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Merkezinde iki buçuk yilda egitimden kültüre, sanattan ekolojik çalismalara, yesil alanlardan spor tesislerine ve sosyal projeler kadar her alanda hayata geçirilen projelerin sunumu yapti. 20 senedir Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde Türkiye’ni muasir medeniyetlerin de üstüne çikmasi için çalistiklarini vurgulan Köse, “20 senedir Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde milletimize hizmet yolunda, ülkemizi vesayet odaklarindan ve oligarsik gruplardan temizlenerek prangalardan kurtulmasi, herkes için daha özgür bir ülke olmasi, her açidan adalet saglanmasi ve kalkinarak muasir medeniyetlerin de üzerine çikmasi için hep beraber çalisiyoruz. Milletimize hizmet yolunda bize rehber olan liderimiz kiymetli Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’ sükranlarimi sunuyorum. AK Partimizin kurulusu ile mahalle komisyon üyesi olarak basladigim siyasi hayatimda ilçe baskan yardimciligimdan il baskan yardimciligina, belediye baskani adayligindan milletvekili adayligina kadar ilçe belediye meclis üyeliginden büyüksehir belediye meclis üyeligine kadar 20 senedir her kademede görev yapan bir kardesiniz olarak inandigim hak davanin bir neferi olarak huzurlarinizdayim” seklinde konustu.



"‘Mamak’ta Bilim Var’ sloganiyla yola çikiyoruz"

‘Mamak’ta Bilim Var’ sloganiyla yola çiktiklarini ifade eden Köse, “5 tane gençlik dernegimizle huzurunuzdayiz. Gençlik dernegimizin yeni neslin bulusma noktasi oldugunu biliyoruz. ‘Mamak’ta Bilim Var’ sloganiyla yola çikiyoruz. Hizla gelisen dijital çagin dinamiklerine uyup belediyecilik anlayisi ve sorumlulugu ile arastirma ve gelistirme müdürlügü içerisinde teknoloji ve girisimcilik altyapisi ile kurulusunu daha dün tamamladigimiz bir müdürlügümüz var” dedi.

Türközü havuzuna 10 tane daha yeni havuz eklediklerini aktaran Köse, “Yüzme bilmeyen kalmasin hedefimiz çerçevesinde ilçemizdeki tek yüzme havuzumuz olan ‘Türközü Havuzumuza’ 10 tane daha yeni havuz ekliyoruz. Özellikle okullarimizda, ögrencilerimizin beden egitimi derslerinde yüzme havuzlarindan ücretsiz olarak, profesyonel yüzme hocalarinin esliginde dersler alacaklar ve insallah güzel ülkemizde yüzme bilmeyen kalmayacak” diye konustu.

Kartaltepe’de çok amaçli bir yesil alani ve parki güzel Mamak’a kazandirdiklarini belirten Köse, “Güzel Mamak’i yesile boyayacagiz demistik. Yeni yaptigimiz park ve bahçelerimizle özel projelerimizle sözümüzü tuttuk. 45 bin metre kare alanda Kartaltepe’de çok amaçli bir yesil alani ve parki güzel Mamak’a kazandirdik. Gözünüzün alabildigince sebze ve meyve agaçlarinin, sebze bahçelerinin olacagi bir mekanlar hayal etmistik. Ve bunun üzerine ekolojik köyümüzü gerçeklestirdik. 23 bin metrekare alanda kurduk birinci alanini. 400 meyve agacini toprakla bulusturduk. 30 binden fazla bitki ve tohum yetistirdik. Bu yil hasat yaparak tohumlarimizi kendi ürünlerimiz elde ettik” dedi.



"AK Parti’nin siyasi anlayisi içerisinde belediyecilik apayri öneme sahip"

Mamak’ta hayata geçirilen projelerin tanitildigi sunumda AK Parti Genel Sekreteri Fatih Sahin de yer aldi. AK Parti’nin siyasi anlayisi içerisinde belediyeciligin apayri öneme sahip oldugunu dile getiren Sahin, “Mamak Belediye Baskanimiz Murat Köse’nin, iki buçuk yilda gerçeklestirdigi projelerini tanitacagi ve bundan sonraki yapacaklarini bizlerle paylasacagi bu güzel toplantida sizlerle birlikte olmaktan duydugum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. AK Parti Belediyeciligin en güzel örneklerini Mamak’ta sergileyen Belediye Baskani Murat Köse’ye sahsim adina sizler adina sükranlarimi sunuyorum. Kiymetli Belediye Baskanimizin hizmetlerinin basarilarinin artarak devam etmesini diliyorum. AK Parti’nin siyasi anlayisi içerisinde belediyecilik apayri öneme sahip olmaktadir. Hizmet siyasetimizin en önemli tasiyici sütunlarimizdan bir tanesi Ak belediyecilik olmustur. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in 1994’te Istanbul Belediye Baskanligi’ni kazanmasiyla birlikte yeni bir basari hikayesi yazilmaya baslanmistir. O basari hikayesi 14 Agustos 2021’de AK Parti’ye vücut vermistir. Iste bu siyasi anlayisi aziz milletimiz kurulusundan çok kisa bir süre sonra tek basina iktidara tasimistir. Iste 20 yillik basari hikayemizin temelinde bu hizmet belediyeciligi anlayisi yatmaktadir” dedi.

Kaynak: İHA