Alkollü Sahislar Omuz Atip Tartistiklari 2 Kardesi Biçaklayip Kaçtilar

Kocaeli’nin Çayirova ilçesinde yolda yürürken kendilerine omuz atip tartisan alkollü sahislarin biçakli saldirisina ugrayan 2 kardes, yaralanarak hastanelik oldu.

Alkollü Sahislar Omuz Atip Tartistiklari 2 Kardesi Biçaklayip Kaçtilar
Olay, Kocaeli’nin Çayirova ilçesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi ögrenilemeyen alkollü sahislar, cadde üzerinde karsilarina çikan Recep H. (36) ile Süleyman H. (33) isimli agabey ve kardese omuz atip tartismaya basladi.

Tartismanin daha da hararetlenmesi üzerine alkollü sahislar, yanlarinda tasidiklari biçaklari çikararak iki kardesi yaraladi. Daha sonra ise sahislar, bir araca binerek olay yerinden kaçti. Olayi gören vatandaslar, durumu 112 Acil Yardim ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, yarali sahislara ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Daha sonra ambulansa alinan yaralilar, tedavi edilmek üzere Darica Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedaviye alinan yaralilarin hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi. Polis ekipleri kaçan sahislari yakalayabilmek için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA