Kizilay Ceyhan'da Kadin Ve Gençlik Kollari Da Kurdu

Türk Kizilayi Ceyhan Sube’nde kadin kollari ve gençlik kollari yapilanmasi olusturuldu. Kizilay Ceyhan Kadin Kollari Baskanligina Nilay Genç, Gençlik Kollari Baskanligina ise Askin Akbasan getirildi.

Kizilay Ceyhan'da Kadin Ve Gençlik Kollari Da Kurdu
Türk Kizilayi Ceyhan Subesi olarak yaptiklari çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Adil Turnali, “Kurumumuzda bir ilki gerçeklestirerek Ceyhan Kizilay’da kadin kollari ve gençlik kollarimizi kurmus bulunuyoruz. Kadin ve gençlik kollari baskanligina ve yönetimine gelen arkadaslarimizi tebrik ediyor çalismalarinda basarilar diliyorum. Bundan sonraki süreçte hep birlikte el birligi ile çalismalar yürütecegiz” dedi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisinde yaptigi çalismalarla takdir toplayan Türk Kizilayi Ceyhan Kadin Kollari Baskani Nilay Genç, “Kizilay gibi ülkemizin en önde gelen yardim kurulusunda görev almaktan mutluluk duyuyorum. Bu göreve getirilmemde emegi olan Kizilay Ceyhan Sube Baskanimiz Adil Turnali ve yönetimine, Kizilay’in basarili memuru Beyhan Can’a tesekkür ederim. Bundan sonraki süreçte ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza yardimlarin ulastirilmasinda ve yapacagimiz sosyal sorumluluk projeleriyle Türk Kizilayi Ceyhan Subesi kadin kollari olarak etkin rol oynayacagiz.” ifadelerini kullandi.

Kizilay Ceyhan Gençlik Kollari Baskani Askin Akbasan ise, “ Uzun zamandir gönüllü olarak Kizilay Ceyhan Subesinin çalismalarindan görev aliyorum. Kizilay Ceyhan Gençlik Kollarini her geçen gün büyüterek bu gibi kurumlarda gençlerin etkin rol oynamalari içinde örnek olacagiz” dedi.

Türk Kizilayi Ceyhan Sube Baskani Adil Turnali, daha sonra Türk Kizilay Kadin Kollari ve Gençlik Kollari üyelerine ve yönetimine rozet takarak hayirli olsun dedi.

Kaynak: İHA