Vali Mustafa Tutulmaz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla düzenlenen kahvalti programinda, Merkez Ilçe, Kozlu ve Kilimli köy ve mahalle muhtarlari ile bir araya geldi.

Vali Mustafa Tutulmaz Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Muhtarlarin yani sira kamu kurum ve kuruluslari yetkililerinin de katildigi programda söz alan muhtarlar görüs, ihtiyaç ve beklentilerini dile getirdiler.

Vali Tutulmaz’da yaptigi konusmada "Muhtarlik tarihten gelen kadim bir müessese sizlerin özveri ile yürüttügünüz göreviniz, azminiz, insan sevginiz, vatandaslarimizla hemhal olusunuz toplumda büyük memnuniyet olusturuyor. Hem milletimizi hem de devletimizin tüm kurumlarini temsil etmek gibi önemli bir özelliginiz var dedi.

Muhtarlarimiza kamu kurum ve kuruluslari ile uyum ve is birligi içerisinde çalisarak vatandaslarimiza en iyi hizmeti sunmak, Zonguldak’i daha da güzel bir kent yapmak için hep birlikte gayretle çalisalim’’ dedi.

Vali Tutulmaz, muhtarlardan özellikle tasimali egitim konusunda servis araçlarini kontrol ederek kolluk kuvvetlerine yardimci olmalarini, pandemi kurallarini bölgelerinde titizlikle takip ederek büyük bir özveri ile görev yapan saglik camiasina destek olmalarini, nüfus cüzdanlarinin yenilenmesi konusunu takip etmelerini, uyusturucu ile mücadelede dikkatli ve duyarli olmalarini istedi. Tutulmaz, Muhtarlarin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak çalismalarinda kolayliklar ve basarilar diledi.
Kaynak: İHA