TUTAP Temsilcisi Demir, 'UNESCO Photo Safari Vizyon Projelerimizden Biri'

Türkiye Tanitma Platformu (TUTAP) Karabük Temsilcisi Kerem Demir, düzenlenen ‘UNESCO Photo Safari’nin yogun ilgi gördügünü ve en önemli vizyon projelerinden biri oldugunu belirtti.

TUTAP Temsilcisi Demir, 'UNESCO Photo Safari Vizyon Projelerimizden Biri'
Demir, Türkiye’deki bütün dünya mirasi alanlarinin tamamini tanitan ve Kültür ve Turizm Bakanligi ile protokol yapan tek tanitma platformunun TUTAP oldugunu söyledi.



UNESCO Dünya Mirasi Listesi’ndeki tarihi, kültürel ve dogal alanlarin tanitimi amaciyla düzenlenen ‘2021 Dünya Miraslari Foto Safari’ etkinligine Safranbolu olarak ev sahipligi yaptiklarini ifade ederek, “Ülkemizden ve Rusya’dan katilimin oldukça fazla oldugu fotograf tutkunlari, ilçemizin tarihi ve kültürel güzelliklerini fotograf karelerine tasidilar. Türkiye Turizm Tanitma ve Gelistirme Ajansi’nin destegi, Türkiye Tanitma Platformu (TUTAP)Türkiye Otelciler Federasyonu, Turizm Yazarlari ve Gazetecileri Dernegi is birliginde düzenlenen etkinlikte münferit katilimcilarin disinda yaklasik 60 fotografçi yaristi” diye konustu.

Demir, “Ilimiz ve Safranbolu ile ilgili yaptigimiz her güzel iste yanimizda olan, desteklerini esirgemeyen, yarismanin son aksaminda fotografçilari ve organizasyon komitesini misafir ederek fotografçilarla istisare eden, onlarin Safranbolu ile ilgili duygu ve düsüncelerini alan Karabük Valimiz Fuat Güler olmak üzere TUTAP Genel Baskani Fikret Yildiz’a, Organizasyon Komitesi Baskani Serhat Karaduman ve Seralp Alkin’a, Safran Üreticisi Ismail Yilmaz’a, Il Kültür ve Turizm Müdürü Ibrahim Sahin’e, Fotograf Sanatçisi Cemil Belder’e tesekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA