Safranbolu Belediyesinden Kisa Kisa

Safranbolu Belediyesi, halk masasina son 10 ayda 3 bin 125 kayitli basvurunun yapildigini bildirdi.

Belediye Baskani Elif Köse, yaptigi açiklamada, halk masasini arayan vatandaslarin kayitlarinin ve taleplerinin aninda alindigini, sorunlarin çözüme kavusmasi için ilgili birimlere yönlendirildigini belirtti.

Vatandaslara hizmetin en iyisini sunabilmek için çalistiklarini aktaran Köse, "Amacimiz, daha yasanilir bir Safranbolu. Hemsehrilerimiz 153 numarali ücretsiz hattimizdan bizlere ulasmaya devam edebilirler. Son 10 ayda 3 bin 125 kayitli basvuru alindi. Bu basvurularin 2 bin 816'sinin çözüme kavusturuldu. Geri kalaninin çözümüne ise program dahilinde devam ediliyor." ifadelerini kullandi.

Öte yandan belediye, 65 yas üstü, emekli, engelli, ögrenci, belediye personeli, sehit ve gazi yakinlarina kent kart verildigini açikladi.

- "Kis Gelmeden Sen Gel" projesi

Safranbolu Belediyesi, Hayir Çarsisi'na yapilacak odun, kömür ve soba bagislarinin görevlilerce ihtiyaç sahiplerine ulastirilacagini duyurdu.

Vatandaslarin sicak bir kis geçirmeleri için harekete geçtiklerini bildiren Baskan Köse, "Daha önceden belirledigimiz ihtiyaç sahiplerinin evlerine yakacak destegi için hayirsever vatandaslarimizin yardimlarini bekliyoruz. 'Kis Gelmeden Sen Gel' projesine destek veren ve verecek olan tüm hayirseverlere tesekkür ediyorum." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA