Köpegin Saldirisina Ugrayan Kadin Ölümden Döndü

Tokat’ta, sokak köpeginin saldirisina ugrayan Hatice Er (68) elinden, kolundan vücudunun çesitli yerlerinden agir sekilde yaralandi.

Köpegin Saldirisina Ugrayan Kadin Ölümden Döndü
Bedestenlioglu Mahallesi Derbent Caddesi’nde yasayan evli ve 3 çocuk annesi Hatice Er, komsusunu ziyarete gitti. Komsusunu evde bulamayinca geri dönen yasli kadin bahçe kapisinda sahipsiz köpegin saldirisina ugradi. Yasli kadinin feryatlarini duyan komsulari imdadina yetisti. Tas ve sopalarla kovalanan kangal kirmasi köpek bölgeden uzaklasarak kaçti. Sag kolundan ve vücudunun farkli noktalarindan yaralanan kadin ambulansla hastaneye kaldirildi. Tokat Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardindan yasli kadin taburcu edildi Yasadigi olayin sokunu halen üzerinden atamayan Er, ölümden döndügünü ifade ederek, "Biranda saldirdi beni mahvetti. Komsunun gelini, komsularin yardimi ile kurtuldum. Her tarafimdan isirdi. Köpek bulunamadi, mahalleli korku içerisinde. Çocuklarini anne babalari okula götürüp getiriyor” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ayse Özyigit ise feryat sesleri üzerine köpegi fark ederek bir sirik yardimi ile uzaklastirmaya çalistigini belirterek, “Komsunun gelini tas atarak köpegi uzaklastirdi. Kollari yara içinde idi, her tarafindan isirmisti” diye konustu.

Kaynak: İHA