Elektrik Kesilince Trafik Isigi Devre Disi Kaldi, Kaza Kaçinilmaz Oldu

Gaziantep’te, elektrik kesintisi nedeniyle trafik isiklarinin devre disi kalmasi sonrasi bir kavsakta trafik kazasi meydana geldi. Kaza anlari baska bir aracin ön cam kamerasina saniye saniye yansirken, kazada iki kisi yaralandi.

Elektrik Kesilince Trafik Isigi Devre Disi Kaldi, Kaza Kaçinilmaz Oldu
Kaza, ögle saatlerine dogru Sehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi Gazi Ali Düsün Caddesi ile Cemil Alevli Caddesi’ni birlestiren kavsakta meydana geldi. Iddiaya göre, elektrik kesintisi nedeniyle kavsaktaki trafik isiklari devre disi kaldi. Trafik isiklarinin devre disi kalmasi nedeniyle Gazi Ali Düsün Caddesi’nde seyreden 27 EG 357 plakali Fiat marka araç, kavsaga kontrolsüz giren 34 UN 7964 plakali Audi marka otomobile çarpti.

Kaza anlari baska aracin ön cam kamerasina yansidi

Meydana gelen kaza anlari ise Cemil Alevli Caddesi üzerinde seyreden Ihlas Haber Ajansi’na ait aracin ön cam kamerasina yansidi. Görüntülerde, Gazi Ali Düsün Caddesi’nde seyreden 27 EG 357 plakali Fiat marka aracin, kavsaga kontrolsüz giren 34 UN 7964 plakali Audi marka otomobile çarpma anlari saniye saniye yer aldi. Kaydedilen görüntülerde, trafik isiklarinin çalismiyor vaziyette olmasi ise dikkat çekti.

Kazada iki kisi yaralandi

Çarpmanin etsiyle iki araç da savrulurken, 27 EG 357 plakali araçta yolcu olarak bulunan yasli kadin ile 34 UN 7964 plakali aracin sürücüsü yaralandi. Kaza sonucu yaralanan ve kafasinda kanama olan yasli kadina ilk müdahaleyi ise çevredeki vatandaslar yapti. Yaralilar, ihbar üzere olay yerine gelen 112 acil saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalelerinin ardindan 25 Aralik Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA