Büyüksehirden Muhtarlar Günü'ne Özel Kutlama

Denizli Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde 19 Ekim Muhtarlar Günü’ne özel kutlama programi düzenlendi. Millete hizmet yolunda muhtarlarla yol arkadasligi yaptiklarini belirten Baskan Zolan, “Önemli olan geride iz birakmak, eser birakmaktir. Gök kubbede hos bir seda birakmaktir” dedi.

Büyüksehirden Muhtarlar Günü'ne Özel Kutlama


Denizli Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde 19 Ekim Muhtarlar Günü’ne özel Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarinin katilimiyla kutlama programi düzenlendi.

Muhtarlar adina konusan Türkiye Muhtarlar Dernegi Denizli Sube Baskani Osman Yürece, burada yaptigi konusmada 1829 yilinda kurulan muhtarlik teskilatinin geçmisten bugüne görevlerini basariyla sürdürdügüne dikkati çekti. Yürece, “Muhtarlarimiza özel ilgi ve alaka gösteren basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere mahallelerimizin istek ve sorunlarini çözmek için gayret eden Valimiz Ali Fuat Atik, Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan ve tüm emek verenlere tüm muhtarlarimiz adina yürekten tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Muhtarlar yol arkadaslarimizdir”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise, muhtarlarla yol arkadasligi yaptiklarini belirterek, hizmet ve çalismalarindan dolayi kendilerine tesekkür etti. Baskan Osman Zolan, “Muhtarlarimiz, birlikte çalistigimiz ve hizmet ettigimiz yol arkadaslarimizdir. Vatandasimizin talebi ve derdi ile kendi derdiniz gibi ugrasiyor, ilgili makamlara iletiyorsunuz. Hizmet yerelden baslar. Ilk dügme dogru olursa, sonraki dügmelerde dogru iliklenir. Demokrasinin baslangici, mahallelinin dogrudan seçtigi kisilersiniz. Bizim açimizdan çok kiymetlisiniz” dedi.



“Muhtarligin ne kadar önemli oldugunu biliyoruz”

Vatandaslarin devletle ilk temas noktasi olan muhtarlarin çok önemli hizmetler gerçeklestirdigini ifade eden Vali Ali Fuat Atik, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir arada bulunmaktan dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Vali Atik, “Ilk kapisi çalinan, basi sikintiya düsen, hizmet bekleyen, beklenen hizmeti bizlere aktaran sizlersiniz. Bizim Türk idare sistemimizde muhtarlarimizin yapmis oldugu görev bambaska bir anlam ifade ediyor. Meslek hayatim boyunca yüzlerce muhtar arkadasimizla çalistim, unutulmaz hatiralar biriktirdik. Burada da hep birlikte ayni hizmetleri yapmayi insallah Cenab-i Allah nasip eder. Bu vesileyle muhtarlar gününüzü kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA