Baskan Sahin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla mahalle ve köy muhtarlari ile kahvalti programinda bir araya geldi.

Baskan Sahin Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Muhtarlarin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Baskan Sahin, muhtarlara görevlerinde basarilar diledi. Muhtarlarin yerel yönetimdeki yeri ve önemine dikkat çeken Baskan Sahin, belediye olarak yapilan bütün çalismalarda muhtarlarin görüs ve talebini dinlediklerini kaydetti.

Muhtarlik teskilatinin vatandas ve yerel yönetim arasinda önemli islevler üstlendigini hatirlatan Baskan Sahin, vatandaslardan gelen taleplerin muhtarlar araciligiyla daha çabuk çözüme kavustugunu ifade etti.

Muhtarlar Dernegi Baskani Ilhami Çinar ve muhtarlar da Baskan Sahin’e katkilari ve misafirperverligi dolayisiyla tesekkür etti. Baskan Sahin ve muhtarlar daha sonra Atatürk anitina çelenk sunma programina katilarak, hatira fotografi çektirdi.

Öte yandan Baskan Sahin, muhtarlarin daha iyi ortam ve sartlarda hizmetlerini sürdürmeleri için gerekli çalismalarin yapildigi bilgisini de verdi.
Kaynak: İHA