Baskan Isiksu, Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, Ilkokul, ortaokul ve lise ögrencileriyle bir araya gelerek kariyer planlamalarini dinledi.

Baskan Isiksu, Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, haftanin çesitli günlerinde Ilkokul, ortaokul ve lise ögrencileriyle bulusarak ögrencilerle kariyer planlamalarina dair sohbet edip, taleplerini dinliyor. Yakin zaman içerisinde Adapazari Anadolu Imam Hatip Lisesi, Eser Ilkokulu ve en son Haci Zehra Akkoç Kiz Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Baskan Isiksu ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi.

Haci Zehra Akkoç Kiz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda ögrencilerle bulusan Isiksu, “Hayatimiz boyunca zorluklarla karsilasabiliriz, ancak zorluklarin üzerine giderek, onlarla mücadele ederek basarmak bizim elimizde. Sizler hem birey olarak, hem de toplum içerisinde edindiginiz yer itibariyle daima en güzelini hedeflemelisiniz. Sizler güçlü ve basarili olursaniz, toplumumuz ve devletimiz de ayni sekilde güçlü ve basarili olacaktir. Adapazari’miz tarihi ve dogal birçok güzellige sahip. Sizlerden ricam, yasadiginiz sehirle ünsiyet kurmaniz ve kendinizi buraya ait hissetmeniz. Adapazari’nin kendine özgü bir kültürel yapisi var. Tarihte buraya gelen her millet kendinden bir deger katmis bu topraklara ve kardesçe yasamanin en güzel örneklerini sergilemisler. Ayni sekilde sizler de Adapazari’mizin gelecegini insa etmeye, hep birlikte çok çalisip önce kendinize, sonra sehrinize ve ülkenize deger katmaya devam edeceksiniz” dedi.

Gençlerin benimseyecegi ve vakitlerini degerlendirebilecekleri projeleri hayata geçirdiklerini belirten Isiksu, “Biz hem çocuklarimiza, hem de siz gençlerimize yönelik projeleri Adapazari’mizda hayata geçiriyoruz. Mahallelerimize spor sahalari ve parklari insa ettik, etmeye de devam ediyoruz. Ayni sekilde kültürel ve sanatsal etkinliklerle bulusmaniz için her ay düzenli olarak bir kültür sanat takvimi hazirliyoruz. Ada Sahaf Fikir Sanat Merkezi projemizin de tasarim süreçlerini tamamladik. 2022 içerisinde buranin yapimi için harekete geçiyoruz. 24 saat ders çalisabileceginiz ve sosyallesebileceginiz bir merkez olacak. Biz sizler için çalismakta kararliyiz. Hep birlikte daha güzel bir Adapazari’ni ve üreten, güçlü bir Türkiye’yi insa etmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA