AK Parti Karabük Milletvekilleri Basin Toplantisi Düzenledi

AK Parti Karabük Il Baskanliginca basin toplantisi düzenlendi.



AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Il Baskanligi'nda düzenlenen toplantida, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 40-50 yil önce yapildigini, güçlendirme gerektigini belirterek, bu okulun tamamen Karabük Demir ve Çelik Fabrikalari (KARDEMIR) tarafindan yapilmasini arzu ettiklerini bildirdi.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Günes de ilde eksik olan hizmetlerden birisinin millet bahçesi oldugunu ifade etti.

Türkiye'de 76 ilde millet bahçesi oldugunu anlatan Günes, Karabük'e de Istasyon bölgesine millet bahçesinde olan ünitelerin gelmesi konusunda proje yapma çalismalarinin basladigini kaydetti.

Il Baskani Ismail Altinöz ise önceki hafta Ankara'daki il baskanlari toplantisinda söz alarak Karabük ile ilgili 3 önemli konudaki sikintilari astiklarini dile getirdi.

Karabük'ün girisindeki kavsak projesi, Besbinevler'e yapilmasi planlanan hastane ve Yenice ilçesine getirilmesi planlanan dogalgaz ile ilgili Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in gerekli talimatlari verdigini vurgulayan Altinöz, "Vekillerimiz ile daha önce de bakanliklarda defalarca bu konulari takip etmistik. Bu 3 önemli olayi sizin araciliginiz ile de kamuoyuyla paylasmis olacagiz." diye konustu.

Kaynak: AA