Araban Kaymakam Sevgili Ve Belediye Baskan Dogru, Muhtarlarin Taleplerini Dinledi

Araban Kaymakami Ömer Sevgili ve Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, muhtarlarla bir araya geldi.



Kaymakam Sevgili, Araban Sosyal Hizmet Merkezi toplanti salonunda gerçeklesen programda, muhtarlarla bulusmaktan mutluluk duydugunu söyledi.

Muhtarlarla her ay bir araya gelecegini kaydeden Sevgili, "Bu toplantida sizlerin taleplerinizi dinleyip not alacagiz. Sizlerden gelen taleplerinize bir ay sonraki toplantimizda cevap verecegiz. Bu süreç içerisinde taleplerinizin çözümü noktasinda girisimlerde bulunup tüm sorunlarin çözülmesi için Belediye Baskanimiz Hasan Dogru ile birlikte çalismalarimizi araliksiz sürdürecegiz. Bugün bize bildirdiginiz taleplerinizin büyük kisminin önümüzdeki ay gerçeklestirecegimiz toplantimizda çözülen sorunlarin müjdesini verecegiz." dedi.

Belediye Baskani Hasan Dogru da Kale ve Yeni Altintas mahallelerinde kentsel dönüsüm uygulanmasi için incelemelerinin sürdügünü belirterek, "Ilçe merkezimizdeki içme suyu, yagmur suyu ve dogalgaz çalismalarimiz devam ederken kirsal mahallelerimizin sokaklarinda yürüttügümüz kilitli parke tasi döseme çalismalarimiz devam etmektedir. Bu güne kadar bazi kirsal mahallelerimizin sokaklarinda yaklasik 70 bin metrekare kilitli parke tasi döseme isini tamamladik ve çalismalarimiz araliksiz devam etmektedir." diye konustu.

Programa, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Kadir Gökhan Bakan, Ilçe Emniyet Amiri Komiser Mahmut Sakir Yilmaz, daire amirleri, görevliler ve muhtarlar katildi.

Kaynak: AA