Inegöl Belediyesi Istanbul Maratonuna 150 Kisi Götürecek

Inegöl Belediyesi N Kolay Istanbul Maratonu Halk Kosusuna 150 kisi götürecek. 7 Kasim tarihinde gerçeklestirilecek maratonla ilgili kayitlar http://www.inegolunfikri.com/basvuru/sporistanbul adresinden online olarak yapilacak.

Inegöl Belediyesi Istanbul Maratonuna 150 Kisi Götürecek
Geçen yil pandemi dolayisiyla düzenlenemeyen Istanbul Maratonu, bu yil sinirli sayida sporcu ile gerçeklestirilecek. 20 bin kisinin katilacagi kosuya Inegöl Belediyesi de 150 kisiyi ücretsiz olarak götürecek. Istanbul Maratonu kayitlari hakkinda açiklama yapan Belediye Baskani Alper Taban, kayitlarin online olarak alinmaya basladigini duyurarak, “Her yil düzenli olarak yapilan fakat geçen yil pandemi sebebiyle gerçeklestirilemeyen Istanbul Maratonu, bu yil pandemi ile birlikte degisen sartlarda sinirli sayida istirâkçiyle yapilacak. N Kolay Istanbul Maratonu halk kosusu pandemiden dolayi 20 bin istirâkçi ile sinirlandirilmistir. Bu maratona katilmak isteyen vatandaslarimiz öncelikle kayitlarini Internet üzerinden N Kolay Maraton Istanbul sayfasina girerek yapacak, ayni zamanda tisört dagitimi ve temini için Fatih Spor Kompleksini seçerek kayitlarini yapacaklar.”

Taban, “Bizler de Inegöl Belediyesi olarak vatandaslarimiza yardimci olmak adina ulasim destegini saglamak istiyoruz. Bunun için yapmalari gereken tek sey belediyemizin https://www.inegolunfikri.com/basvuru/sporistanbul sayfasina girerek hem Istanbul Halk Maratonuna nasil kayit yapacaklarina dâir linke erisim saglayacaklar, hem de araçlarimizdan faydalanabilmeleri için ayni siteden online kayit yapabilecekler. Bu yil Istanbul Maratonuna götürecegimiz sayi 150 kisi ile sinirlandirilmistir. Detayli bilgi almak isteyen vatandaslarimiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügümüze 0224 713 90 20 no’lu telefondan bilgi alabilirler” diye konustu.

Kaynak: İHA