Erkek Arkadasini Kazara Ezdigini Söylese De Gerçek Ortaya Çikti

Denizli’de birlikte yasadigi erkek arkadasini yanlislikla ezdigini belirten kadinin yalanini güvenlik kamerasi ortaya çikartti. Birkaç metre sürükledikten sonra dönüs yaparak tekrar üzerinden geçtigi ögrenildi.

Erkek Arkadasini Kazara Ezdigini Söylese De Gerçek Ortaya Çikti
Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 4 yildir birlikte yasayan Murat Avci (41), ve Dilek D. (34), idaresindeki 35 MRT 34 plakali araç ile gece saatlerinde kaldiklari apart dairesine geldi. Daha sonra Dilek D.’nin çigliklari üzerine çevredeki vatandaslar yardima kostu. Avci’nin aracin altinda kaldigini gören vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalede bulundugu Avci’nin olay yerinde hayatini kaybettigi ögrenildi.

Kadinin ifadesi, güvenlik kameralari ile çelisti

Bölgeye sevk edilen Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro dedektifleri Dilek D’nin ilk ifadesini ile çevreden topladigi güvenlik kameralarinin örtüsmedigini tespit etti. Alkolün etkisindeki Dilek D’nin ifadesine göre çiftin kavga ettigi olay aninda Avci’yi fark etmedigini söyledigi ögrenildi. Çevredeki güvenlik kameralarinda ise Dilek D’nin araca tutunan Avci’yi birkaç metre sürükledigi ardindan dönüs yaparak üzerinden geçtigi belirlendi. Cinayet süphelisi Dilek D., gözaltina alindi.

Savci ve Olay Yeri Inceleme ekiplerinin detayli incelemelerinin ardindan Avci’nin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA