Adana'da 15 Kisinin Sopalarla Darp Ettigi Genç Ölümden Döndü

Adana’da kaldirimda yürürken 15 kisinin demir sopali saldirisina ugrayan genç, ölümden dönerken 2 arkadasi da yaralandi.

Adana'da 15 Kisinin Sopalarla Darp Ettigi Genç Ölümden Döndü
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bagli Mustafa Kemalpasa Bulvarinda 9 Ekim günü meydana geldi. Iddiaya göre, Halil Can Safçi (27) iki arkadasiyla birlikte bulvarda kaldirimda yürürken arkasindan birileri bagirmaya basladi.

Safçi döndügünde sahsin üzerine geldigini görüp sakinlestirmeye çalisti. Araya vatandaslarinda girmesiyle sahis sakinlesti. Ancak Safçi yolun karsisina geçince bu sahis tekrar saldirdi. Onun saldirmasiyla birlikte etraftan eli sopali 15 sahis gelerek saldiriya geçti. Safçi ve iki arkadasi darp edildi. Safçi aldigi demir sopa darbeleri nedeniyle agir yaralandi.

Seyhan Devlet Hastanesine kaldirilan Safçi kafasina aldigi darbelerden dolayi hayati tehlikesi oldugu için yogun bakim servisinde tedavi gördü. 3 gün yogun bakimda tedavi gören Safçi hayati tehlikeyi atlatinca, servise çikartildi. Safçi, yasadiklarina bir anlam veremedigini sahsin kendisine neden saldirdigini bilmedigini belirterek, “Bir anda biri arkamizda bagirmaya üstünü basini yirtmaya basladi.

Daha sonrada benim üzerime dogru geldi. Ben ne oldu kardesim sorunun ne dedim engellemeye çalistim ama bana saldirdi. Sonra araya birileri girdi. Biz yolumuza devam ettik. Ancak onlar 15 kisi birden demir sopalarla bize saldirdi. Beni öldüresiye dövdüler. Önce özel bir hastaneye götürmüsler, orada doktor ‘bu ölebilir hemen Seyhan Devlet Hastanesine götürün’ demis. Daha sonra beni buraya getirmisler. Ben ölümden döndüm ama neden bize saldirdiklarini bilmiyoruz. Benim iki arkadasim da yaralandi. Bu zanlilarin bulunmasini istiyorum onlardan sikayetçiyim” dedi.

Kaynak: İHA