Gazeteci Mustafa Yolyapar Ölüm Yildönümünde Anildi

Merhum gazeteci Mustafa Yolyapar, ölüm yil dönümünde ailesi ve meslektaslari tarafindan kabri basinda anildi.

Gazeteci Mustafa Yolyapar Ölüm Yildönümünde Anildi
Çorum Gazeteciler Cemiyeti, Mustafa Yolyapar’in 7. ölüm yildönümü nedeniyle Ulu Mezarlik’ta anma programi düzenledi.

Gazeteciler Cemiyeti tarafindan düzenlenen anmaya Mustafa Yolyapar’in ailesi, Gazeteciler Cemiyeti Baskan Yardimcisi Bülent Özkaleli, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Oguzlar eski Belediye Baskani Orhan Ates, Av. Tugay Afat ve Av. Altug Afat, Çorum Haber çalisanlari, sevenleri, basin mensuplari ile arkadaslari katildi.

Gazeteciler Cemiyeti Onursal Baskani Mehmet Yolyapar ile aile fertlerinin de hazir bulundugu programda, 12 Ekim 2014 tarihinde, 48 yasinda hayatini kaybeden Mustafa Yolyapar dualarla yad edildi. Törende konusan Karakeçili Camii emekli Imam Hatibi Çorum Haber yazari Fikrettin Çiplak ölülerin iyilik ve güzellikle anilmasi gerektigini dile getirerek anmayanin anilmayacagini, unutanin unutulacagini, bu nedenle insanlarin hayirla anilmasinin sevap oldugunu vurguladi.

Mustafa Yolyapar’in büyük bir özveri ile meslegini yerine getiren ve gençlere gazetecilik açisindan örnek olmus basarili bir basin mensubu oldugunu vurgulayan Mehmet Yolyapar da, “Kardesim kisiligiyle de meslekte derin izler birakmistir. Allah hepimize vefatindan sonra böyle güzel sekilde anilmayi nasip etsin. Mustafa gerçekten dürüst, namuslu, temiz ve insansever bir gazeteciydi. Çok erken yasta kaybettik. Onun acisini halen yasamaktayiz. Allah rahmetini esirgemesin, nurlar içinde yatsin” dedi.

Mehmet Yolyapar katilimcilara tesekkür ederken, Fikrettin Çiplak ve Zafer Çarsisi imam hatibi Hasan Sener’in Kur’an-i Kerim okumasi ve dua etmesi ile devam eden törende Mustafa Yolyapar’in kabrine ailesi, meslektaslari ve sevenlerince karanfil birakildi.
Kaynak: İHA