Muharrem İnce'den ihraç tartışmaları ile ilgili ilk yorum

CHP'den umudunu keserek '1000 Günde Memleket' ismini verdiği hareketi başlatan Muharrem İnce, bu sabah İstanbul Havalimanı'ndan Sivas'a hareket etti. İnce, Sivas yolculuğu öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklamad bulundu. CHP'den ihraç edilmesi istemi ile bir üyenin dilekçe vermesi ile ilgili konuya değinen İnce, "Benim böyle kaygılarım yok, böyle korkularım yok. Onları ben çoktan unuttum" dedi. İnce, kısa bir yolculuğun ardından Sivas'a ulaştı.

Muharrem İnce'den ihraç tartışmaları ile ilgili ilk yorum
Muharrem İnce'den ihraç tartışmaları ile ilgili ilk yorum
Eski CHP Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, '1000 Günde Memleket' adını verdiği hareket için Sivas'a gitti. İnce, Sivas'a giderken İstanbul Havalimanı'nı kullandı. Burada kendisini bekleyen basın mensupları ile kısa süre konuşan Muharrem İnce, ihraç tartışmaları ile ilgili ilk yorumunu yaptı. İnce, kaygısı ve korkusunun olmadığını belirtti.

İHRAÇ TARTIŞMALARINA İLK YORUM

Hareket başlatacağını duyurduktan sonra yeniden sessizliğe gömülen İnce, beklenen tarihin gelmesi ile sessizliğini bozdu. Partiden ihraç edileceği konuşulan İnce, bir üyenin kendisi ile ilgili verdiği dilekçeyi değerlendirdi. İnce, önceki açıklamalarından farklı olarak ihraç edilmekten korkmadığını ifade etti.

İnce, "Benim böyle kaygılarım yok, böyle korkularım yok. Onları ben çoktan unuttum." diye konuştu.

İnce, bugün gerçekleştireceği ziyaretler ve etkinlikler sırasında temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet etmeye özen göstereceklerini de sözlerine ekledi.