Osman Gökçek: Kim koruyor Soner Yalçın'ı?

Osman Gökçek, askeri bilgileri deşifre eden Müyesser Yıldız ceza alırken, ODA TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın neden ceza almadığını sordu.

Osman Gökçek: Kim koruyor Soner Yalçın'ı?
Osman Gökçek: Kim koruyor Soner Yalçın'ı?
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Sürmanşet programında ODA TV'yle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

ODA TV Ankara Temsilcisi Müyesser Yıldız'ın Erdal Baran isimli astsubaydan bilgi alarak askeri bilgileri deşifre ettiği için ceza aldığını hatırlatan Osman Gökçek, ODA TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın ceza almadığının altını çizdi.

Gökçek, Soner Yalçın'ın korunduğunu ima ederken " Soner Yalçın'ın neden ceza almıyor? Kim koruyor Soner Yalçın'ı?" diye sordu.

'NEDEN BU KONULARDA CEZA ALMIYOR?'


Libya'da Türkiye'nin yaptıklarını deşifre edildiğini belirten Gökçek " Erdal Baran denilen astsubay Müyesser Yıldız'la yaptığı görüşmede Özgür Suriye Ordusu'na bağlı birlikler Libya'ya götürülüyor diye bilgi veriyor. Müyesser Yıldız 23.02'de yani aradan bir buçuk ay geçtikten sonra 'Suriye Milli Ordusu ne zaman, nasıl ve hangi sıfatla Libya'ya gitti" diye manşet attı. Bir astsubay ODA TV Ankara Temsilcisi Müyesser Yıldız'a bir istihbarat gönderiyor. Özgür Suriye Ordusu Libya'ya gitti diye bunlarla ilgili bilgi aktarmaya çalışıyor. Bu kadında bununla ilgili ODA TV'de manşet atıyor. Şimdi burdan sormak istiyorum. Bu odanın sahibi Soner Yalçın değil mi? Peki Soner Yalçın niye bu konularla ilgili ceza almıyor. Müyesser Yıldız alıyor, Barışlar alıyor. Ama Soner hiçbir zaman ceza almıyor. Hep yırtıyor bu işlerden. Niye? Nasıl? Kim koruyor Soner Yalçın'ı? Bizim Libya'da yaptıklarımızı deşifre eden ODA Tv çetesinin başında bulunan Soner Yalçın neden bu konularla ilgili bir ceza almıyor. Soruyorum" ifadelerini kullandı.