'Geçmişten Geleceğe Finike' Etkinliği, Salgın Nedeniyle Ertelendi

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi: 'Ne hayallerimizden vazgeçtik ne de Finike için çalışma azmimizden. Bu kötü günler elbet geride kalacak'

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ilçenin tarım, turizm, arkeoloji ve şehircilik alanındaki potansiyelini ön plana çıkarmak amacıyla düzenleyecekleri "Geçmişten Geleceğe Finike" etkinliğini yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelediklerini bildirdi.

Geyikçi, yaptığı yazılı açıklamada, Finike'nin sahip olduğu potansiyeli gün yüzüne çıkarmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla "Geçmişten Geleceğe Finike" adlı etkinlik düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.

Etkinlik ile Finike'nin gelecek vizyonunu oluşturmayı hedeflediklerini aktaran Geyikçi, "İlçemiz, sadece verimli topraklardan ibaret değil. Kilometrelerce uzanan sahili, birbirinden güzel koyları, antik kentleri ve köklü bir tarihi var. Haliyle ilçemiz büyük bir potansiyele de sahip. 'Geçmişten Geleceğe Finike' projesiyle sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmek için çalışmalara başlamak istiyorduk." değerlendirmesinde bulundu.

Salgın nedeniyle birçok etkenlik gibi bu etkinliği de ileri bir tarihe ertelediklerini anlatan Geyikçi, "Ne hayallerimizden vazgeçtik ne de Finike için çalışma azmimizden. Bu kötü günler elbet geride kalacak. O gün geldiğinde ilk günkü heyecanımızla Finikemiz için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Geyikçi, vatandaşları bu süreçte acil olmadıkça evlerinden çıkmamaları, hijyene dikkat etmeleri konusunda da uyardı.

Kaynak: AA