Gençlik merkezleri doldu taştı
İzmir’de Buca Belediyesi, kentteki üniversite öğrencilerine gençlik merkezleriyle kucak açarak gençlerin verimli zaman geçirmelerini sağlarken, bütçelerine de destek oluyor.

Bu sayede yıllık 150 bin TL'lik temizlik gideri, öğrencilerin cebinde kaldı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) öğrencilerinin yoğunluklu olarak kullandığı gençlik merkezleri, özellikle vize ve final dönemlerinde gençlere sıcak, güvenli ve ücretsiz ders çalışma ortamı sağladı. İçerisindeki akademik kitapların yanı sıra Türk ve dünya edebiyatından başarılı isimlerin eserlerinin yer aldığı kütüphanelere ise son bir yılda 52 bin 574 kez giriş gerçekleştirildi.
Öte yandan merkezler, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği bowling salonu, play station, langırt ve bilardo masası hizmetleriyle keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlarken, öğrencilerin eğlence için ayırdıkları bütçenin de kendileri için kullanmalarını sağladı.
