Kütahya İl Jandarma 300 Fidanı Toprakla Buluşturdu
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, orman varlığının arttırılmasına vatandaşların katılımını sağlamak amacıyla okullarda ve çeşitli kurumlarda gerçekleştirdiği fidan dikim etkinliklerine devam ediyor.

Kütahya-Eskişehir Karayolu’nun 23.kilometresinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine Vali Ömer Toraman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem, İl Jandarma Komutanlığı Personeli, Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.
Yetkililer, "Jandarma Hatıra Ormanı’na" dikilen fidanlar ile gelecek nesillere temiz bir çevre ve yaşanabilir bir hayat bırakabilme adına önemli bir adım atılırken aynı zamanda personelin ağaç ve orman sevgisinin de pekişmesinin sağlandığına dikkat çektiler.
