Kaybolduktan 5 Yıl Sonra Cesedi Bulunan Yaşlı Kadın Defnedildi
Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Susuz köyünde 2014 yılında kaybolduktan 5 yıl sonra cesedi bulunan ve gelini tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan 83 yaşındaki Hacer Cengiz’in cenazesi otopsisinin tamamlanmasının ardından defnedildi.

Soruşturma kapsamında 9 Mart 2019’da kadının oğlu M.C, torunu M.C, gelini L.C, gelinin annesi H.U. ile gelinin babası A.U.’yu tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Talihsiz kadının cenazesi köy mezarlığına defnedildi
Olayın ardından detaylı bir otopsi çalışması yapılan Cengiz’in cesedi bulunduktan yaklaşık 40 gün sonra yakınlarına teslim edildi. Hacer Cengiz için memleketi olan Banaz ilçesine bağlı Susuz Köyü Camii’nde öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal ile askeri personel, aile üyeleri ve cemaat katıldı.
Cengiz, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.
