Nedim Şener'den zehir zemberek yazı

Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'cü Sinan Sürer’in ablasına zehir zemberek bir cevap verdi.

Nedim Şener'den zehir zemberek yazı
Nedim Şener'den zehir zemberek yazı
FETÖ'cü eski Tuğamiral Sinan Sürer'in ablası S. kardeşinin odasında ele geçirilen iç savaş ve kaos planlarıyla ilgili, Gazeteci Nedim Şener'e ulaşarak kardeşini savundu.

Tekzip göndererek yazılarını eleştiren ablaya Nedim Şener'in cevabı ise oldukça sert oldu.

'BENİ ÖFKELENDİRDİ'


Nedim Şener, verilen cevabı 'cüretkar' olarak nitelerken, şunları yazdı;

Yazılı metnin başlığında “Tekzip” kelimesini görünce şaşırdım. Hele şu ifade beni öfkelendirdi: “ ‘Yurtta Sulh Konseyi Üyesi....', Fetöcü Subay...' evrakın kim ya da kimler tarafından hazırlandığı ile ilgili tam bir bilginiz olmamasına rağmen araştırdığım doküman olarak bahsettiniz ve doğrudan kardeşimi suçlayan beyanlarda bulundunuz maalesef. Bu şekilde; (eminim ki kendi yaşadığınız haksız hukuksal süreçleri de gözönünde bulundurduğunuzda daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum)” Düşünebiliyor musunuz bir FETÖ kumpası olan Odatv davası ile FETÖ üyesi darbeci kardeşi benimle kıyaslamaya çalışıyor.

Gerisi mahkemede

Elbette böylesine cüretkar bir metin aynı şekilde bir karşılığı hakediyordu. Ben de kendisine hemen şu cevabı verdim, size de aktarayım: “Hanımefendi, eğer üslubunuz düzgün olsaydı sizi dinlerdim. Ancak FETÖ'cü, darbeci Sürer'i aklama gayretine girerken takındığınız üstenci tavrınıza cevabım aşağıdadır;

1-Öncelikle Sinan Sürer gibi bir FETÖ mensubu ve darbeciyi savunurken takındığınız cüretkar tavır beni hiç şaşırtmadı.

2-Hele tekzip gibi hukuki bir talepte bulunmanız ayrı bir garabet. Ben Sürer'in yakını olsam utanırdım. Benim hukuki durumumla FETÖ'cü darbeciyi kıyaslamanız tam bir ahlaksızlık. Zira biz, olmayan bir örgütten yargılandık hem de Sürer'in de içinde olduğu aşağılık örgütün ürettiği bir komplo senaryosu üzerinden. Sürer ise birçok tanık ifadesi, kamera görüntüsü ve delillerle bir darbecidir ve FETÖ üyesidir.

3-Söz konusu notun FETÖ mensubu Sürer tarafından değil yabancılar tarafından hazırlandığının yazım şeklinden anlaşıldığını ben yayında söyledim.

4-Bu planın FETÖ'cü Sürer'in elinde olmasının nedenlerini kendisi mahkemede anlatır. Elbette notun kimlere gittiğini ben de araştıracağım.

5-Mahkemeye giden dosyada evrakı kimin hazırladığı değil kimin odasında bulunduğu üzerinde duruluyor. Bu konuyu bir kenara bırakın, zira Sürer'in asıl suçu FETÖ üyesi olmak ve darbedir. Elinde 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün katlettiği 250 masum insanın kanı vardır.

Böylece FETÖ'cünün hak ettiği tekzibi yayınlamış oldum, gerisi mahkemede…

Yazınını tamamı için TIKLAYINIZ