Başkan Uysal STK'ları Ziyaret Etti
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal seçim çalışmaları kapsamında STK’ları ziyaret etti.

Başkan Uysal, daha sonra Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Temel Şahin ve gaziler, bu zamana kadar verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Şahin konuşmasında “Başkanım siz bize sahip çıktınız, Ereğli’nin en güzel yerini, bize göre villayı bize verdiniz. Biz Türkiye’nin her yerine gidiyoruz, böylesi bir yer yok diyorlar. Biz ne istesek anında yapıyorsunuz. Bizleri dernek gibi değil aileniz gibi görünüyorsunuz. Bu hassasiyetinizi biliyoruz ve görüyoruz. Çıktığınız bu yolda size ve ekibinize başarılar diliyoruz” dedi.
Başkan Uysal’da gazilerin gösterdiği ilgiye ve samimiyete teşekkür ederek, gaziler konusundaki hassasiyetlerin sadece Ereğli’de değil ülke genelinde olması gerektiğini vurguladı. Ereğli’de sadece gazilere değil, şehit ailelerine, maden şehitlerine, Kızılay’a, LÖSEV’e yer tahsis ederek sahip çıktıklarını hatırlatan Başkan Uysal, gazilerin ve şehit ailelerinin dualarının kendilerine yeteceğini ifade etti.
