KLÜ'de Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Kırklareli Üniversitesinde (KLÜ) akademik kurul toplantısı yapıldı.



KLÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, başkanlığında Vize Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen toplantıda, 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılması planlanan çalışmalar, öğrenci ilişkileri, programların tercih edilirliği, mezunların izlenmesi, bilimsel çalışmalar, kalite yönetim sistemi ve idari süreçler görüşüldü.

Toplantıya Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Saadet Tulum, Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Emel Burak, ve Öğretim Görevlisi Melih Meral, Yüksekokul Sekreteri Nedim Bayraktar ve öğretim elemanları katıldı.

Musaoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Üniversitenin her geçen gün daha çok gelişerek büyüdüğünü ifade eden Musaoğlu, akademik çalışmaların da yelpazesinin genişletilerek bilimsel araştırma projeleri ile diğer projeler bazında yapılacak çalışmaların üniversitenin kurumsal kimliğine güç katacağını söyledi.

Akademik ve idari personelin özverili bir şekilde görevini yerine getirdiğini belirten Musaoğlu, üniversitelerinin en çok tercih edilen ve topluma yol gösteren üniversite olma yolunda ilerlediğini ifade etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Tulum da 1 doçent, 2 doktor öğretim üyesi, 21 öğretim görevlisi ve 15 idari personel ile bin 288 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti verdiklerini kaydederek, bölüm ve programlar bilgiler verdi.

Kaynak: AA