Bisiklet Yolu Yapımı İhalesi 2 Ekim'de Yapılıyor
Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de yapılıyor.

90 günde tamamlanması hedefleniyor
İnşaat, elektrik ve peyzaj işlerinden oluşan Antalya Şehiriçi Bisiklet Yolları Yapım, Bakım ve Onarımı Yapım İşi ihalesi açık ihale usulü ile gerçekleşecek. Proje, ihale tarihinden sonra yapılacak yer tesliminin ardından 90 günde tamamlanacak.
28 kilometreye çıkarılacak
Tamamlanan Antalya Yaşam Parkı projesi içerisindeki bisiklet yolu da dahil olmak üzere Antalya şehir merkezinde Teomanpaşa, Milli Egemenlik, Hasan Subaşı Caddeleri, Eski Lara Yolu ve Rauf Denktaş Caddesi üzerinde birbiriyle bağlantısı olmayan 20 kilometrelik bisiklet yolu, yeni proje ile birbirine bağlanarak yaklaşık 28 kilometreye çıkarılacak. Mevcut yollar rehabilite edilerek 8 kilometre yeni bisiklet yolu imal edilecek. Antalyalılar şehir merkezinde Konyaaltı’ndan Lara’ya güvenle pedal çevirebilecek.
Konyaaltı’ndan Lara’ya uzanacak
Konyaaltı-Lara kesintisiz bisiklet yolu güzergahı ise şöyle; Liman Kavşağı’ndan başlayarak Konyaaltı Sahili-Dumlupınar Bulvarı-Hasan Subaşı Parkı- Teomanpaşa Caddesi-Milli Egemenlik Caddesi- Hasan Subaşı Caddesi-Cumhuriyet Meydanı-Atatürk Caddesi-Işıklar Caddesi-Tevfik Işık Caddesi-Eski Lara Yolu-Düden Park içi-2134. Sokak-Çağlayangil Caddesi-Rauf Denktaş Caddesi.
