Muazzez Ersoy'la sunucu arasında gergin anlar

Sanatçı Muazzez Ersoy, Adnan Oktar ile çekilmiş fotoğrafı hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, konuşmasının sonunda sunucu Pınar Ergüner ile tartışma yaşadı.

Muazzez Ersoy'la sunucu arasında gergin anlar
Muazzez Ersoy'la sunucu arasında gergin anlar
Adnan Oktar örgütüne yapılan operasyonların ardından, Oktar'ın gecelerine katılan şarkıcılar oldukça fazla eleştiri aldı.

Bu eleştirilerden birisi de Muazzez Ersoy'a yöneltildi. Oktar'ın düzenlediği gecede sahne alan Ersoy, o geceden yansıyan samimi pozlar nedeniyle eleştirilmişti.

Şarkıcı Muazzez Ersoy, Beyaz Magazin programına katılarak o fotoğrafı anlattı.

'ÖPÜCÜKLER KONDURMADIM'

Ersoy, kendisine karşı bir operasyon olduğunu söylerken 'Bana karşı itibarsızlaştırma çabası var.  Menajerimden normal ekstra ücretim neyse onu aldım. Fazla para almış falan bilmem ne . Onu da söyleyen o gecelere katılan başka bir meslektaşım. Faiş fiyat aldığımı söyleyen sahtekar kimse bunu ona sormak lazım. Sahne programımı bitirdim çıkarken 'İyi akşamlar' dedim, tam çıkıyordum okişi kalktı geldi bana sarıldı. Yani bu kendiliğinden gelişen bir durum. Dans etmedim, oynamadım, kimsenin yanağına öpücükler kondurmadım. Konser vermek için evine gitmedim. Ama konu benim üzerimden yürüyor' dedi.

GERGİN ANLAR

Cevap hakkını kullanan Muazzez Ersoy ile sunucu Pınar Ergüner arasında gergin anlar yaşandı. Ersoy, konunun kendi üzerinden yürütüldüğünü ve gıybet yapıldığını söylerken, sunucu Ergüner gıybet yapmamak için Ersoy'un canlı yayına bağlandığını söyledi.

İkili arasındaki tartışma bir süre devam etti.