Çalınan Kedilerini Dedektif Gibi İz Sürüp Buldular
Karabük’te iki arkadaş, kendilerine emanet edilen ve apartman içinden alınan scottish fold cinsi kediyi bulmak için dedektif gibi iz sürdü.

Kendilerine 3-4 aylığına ödünç olarak bırakılan scottish fold cinsi kedinin sürekli evde durduğunu ve ara sıra apartman içinde gezintiye çıktığını söyleyen Hatice Kılıç, "Karakola giderek gece yarısı şikayette bulundu. Daha sonra güvenlik kamera görüntülerini sosyal medya üzerinden yayınladık. Kolaylıkla satılabilecek bir kedi. Bulmak için her yola başvuracağız" dedi.
Alipek, ise "Genç arkadaşlar belki sevmek adına aldıklarını düşünerek geri getirmelerini istiyoruz. Eğer kendileri geri getirirse şikayetçi olmayacağız" ifadelerini kaydetti.
Dedektif gibi iz sürdüler
Kılıç ve Alipek daha sonra kedinin götürüldüğünü düşündükleri apartmana giderek ellerindeki güvenlik kamera görüntülerini dairelerde oturanlara sordu. Kedinin bulunduğu evi tespit eden ikili araştırmalarının sonucundan mutlu sona ulaştı. Ev sakinleri çocuklarının kediyi apartmanda gezerken bulduklarını ve kediyi beslediklerini söyledi.
Kedilerini buldukları için çok sevinen Kılıç ve arkadaşı hayvanı yanlarına alarak apartmandan ayrıldı.
