Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişiye Tutuklama
Mardin İl Emniyet Müdürlüğü, kentte meydana gelen hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3’ünün tutuklandığını açıkladı.

Yapılan çalışmalarda çeşitli tarihlerde hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla olaylarla ilgisi olduğu tespit edilen 4 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Açıklamada, 4 şüpheli şahsın Kabala Mahallesi’nde çaldıkları malzemelerin de ele geçirildiği belirtilerek, gözaltına alınan 4 kişiden 3’ünün tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi.
Şahısların ikametinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatlı silah, 1 adet altın saat, 1 adet altın takı seti, 35 adet yüzük ve çeşitli ziynet eşyalarının bulunduğu belirtilerek, halkın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olaylarının önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
