Murat Dalkılıç Evlilik Açıklamasına Son Noktayı Koydu
Bodrum’da gündüz konser veren Murat Dalkılıç, yeni klibi için sitilini değiştirdiğini söyleyerek evlilikle ilgili hiçbir açıklaması olmadığını belirtti.

Beyonce konserini izlemek için sevgilisi Hande Erçel ile Barcelona’ya giden Murat Dalkılıç Barcelona’dan gelir gelmez ayağının tozu ile Bodrum’da sahne aldı. Bu ay toplamda 50 konsere yakın sahne alacak Dalkılıç, kendini yoğun bir tempo beklediğini bazı günler 2 konser yapacağını söyledi.
Konser yoğunluğundan daha fırsat bulup tatil sezonunu açmadığını belirten Dalkılıç daha denize bile giremediğinden dert yandı. Önümüzdeki günlerde Soner Sarıkabadayı imzalı yeni şarkısı Anahtar’ı piyasaya çıkaracağını müjdeleyen Dalkılıç klip imajı için saçlarını uzattığını söylerken, yeni sürprizlerin olacağını söyledi.
Dalkılınç’a evlilik açıklamaları sorulduğunda ise "Öyle bir açıklamam yok" ifadelerini kullandı.
