Akseki'de Yalnız Değilsin Projesi Sürüyor

Akseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Yalnız Değilsin Projesi ile hasta ve yaşlılara evde bakım hizmeti sunmaya devam ediyor.

Akseki Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Muhammed Emin Nasır, yaptığı açıklamada, 6'şar aylık üç dönem halinde hayata geçirdikleri Yalnız Değilsin Projesi'ni elde edilen başarılı sonuçların ardından bu yıl dördüncü kez hayata geçirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında ilçe merkezi ve mahallelerde tespit edilen 40 kişiye, 7 ay boyunca hizmet verileceğini aktaran Nasır, şunları kaydetti:

"Projeyle sosyal ve ekonomik yönden yoksunluk içinde yaşamını sürdüren ancak huzurevi hizmeti istemeyen, korunmaya, bakıma ve yardıma muhtaç yaşlılara hizmet verilirken, sosyal güvencesi olmayan, kirada oturan, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan, yardıma muhtaç kişilere de istihdam alanı sağlanması amaçlanmıştır. Bu kişiler eğitim gören kursiyerler arasından seçilip yaşlılara evlerinde bakım ve temizlik hizmeti vermekte. Biz de proje kapsamında en iyi hizmeti sunmak için çaba harcamaktayız."

Kaynak: AA