Samsunlu Öğrenci Oxford Big Read Yarışmasında Birinci Oldu
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Hüsna Topçu, Uluslararası Oxford Big Read(oxford büyük okuma) yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

30 Mayıs’ta Oxford Üniversitesi Bölge Temsilcisi Nail Bilici tarafından ödülünü alan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Zeynep Hüsna Topçu dil anlamında imkanları yüksek, donanımlı bir okulda okuduğu için çok şanslı olduğunu belirtti.
Türkiye birincisi olan 10. sınıf öğrencisi Zeynep Hüsna Topçu ve 9. sınıflar kategorisinde yarışmaya katılarak bölge finalisti olan hazırlık sınıfı öğrencisi Havva Nur Akpınarlı’ya ödülleri ve sertifikaları verildi.
Kazanan öğrencilerin öğretmenleri de online dil kursu ve mesleki gelişim paketi gibi çeşitli ödüllerin sahibi oldu.
