Çukur 31. Yeni Bölüm Fragman (28 Mayıs 2018)

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur 31. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çukur 31. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Çukur 31. yeni bölüm 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü ekranlara gelecek. İşte Çukur 31. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Çukur 31. Yeni Bölüm Fragman (28 Mayıs 2018)
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümü büyük merak ve heyecanla bekleniyor.

Gerilim ve heycanın bir an olsun dinmediği Çukur'un yeni bölümü için ilk görüntüler resmi sayfalardan yayınlandı. Çukur 31. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Show Tv - Sevilen dizi Çukur 31. yeni bölüm 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Çukur 31. Yeni Bölüm 1. Fragmanı


 
Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. 

Yamaç, pes etmez ve büyük bir oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena'nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet'ten yardım ister.

Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

 Çukur 31. Yeni Bölüm Fragman (28 Mayıs 2018)